Close

KASVOHOIDOT

Jokaiseen kasvohoitoon sisältyy ihoanalyysi, jossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet , huomioiden aina myös asiakkaan toiveet hoidon suhteen. Jokaisen kasvohoidon jälkeen asiakas saa kotihoito-ohjeet sekä hoitotuotesuositukset.

 

HYDRAFACIAL

HydraFacial -laitehoito on ympäri maailman suosittu, patentoitu ihonhoitomenetelmä. Jokaisessa hoitovaiheessa on oma HydroPeel hoitopää, jonka kautta alipaineimu imee ihosta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet, kun samanaikaisesti Vortex-Fusion pyörreteknologia imeyttää iholle jokaisessa hoitovaiheessa oman hoitonesteen. Hoidon aikana ihosta lähtenyt kuollut ihosolukko ja epäpuhtaudet menevät jätesäiliöön, jonka asiakas voi halutessaan katsoa hoidon jälkeen. Hoito on täysin kivuton.

 

HYDRAFACIAL HYDRATION: 99 / 30MIN

Syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, tehoaineiden imeytyksen ja hoitovoiteet.

 

HYDRAFACIAL DEEP CLEAN: 140€ / 30MIN

Syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito, johon lisätään 7,5% GlySal happokuorinta.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, happokuorinnan, ihonpuhdistuksen, tehoaineiden imeytyksen ja hoitovoiteet.

 

 

UUSI TUOTESARJA TULOSSA SOTHYSIN TILALLE!

 

 

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS

Dermapen 4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja kivuttomin mikroneulaus menetelmä. Dermapen 4 tuottaa ihoon jopa 1920 kohtisuoraa mikrokanavaa sekunnissa, käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista.  Lisäksi Dermapen 4 mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviaineiden kuljettamisen ihoon.

Dermapen 4 laitteella voidaan hoitaa lähes kaikkia iho-ongelmia:

  • veltostunut iho
  • rypyt ja juonteet
  • arvet
  • akne
  • couperosa
  • pigmentaatio

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 kuukauden päästä. Lisäksi ihon kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen. 

Iholla saattaa esiintyä punoitusta, kiristävää tunnetta ja lievää turvotusta 1-2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Asiakas voi palata normaaleihin rutiineihin heti hoidon jälkeen, ottaen kuitenkin huomioon kotihoito-ohjeet.

Dermapen 4 mikroneulausta suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 2-8 kertaa hoidettavan ongelman mukaan 2-8 viikon välein.

KASVOT JA KAULA: 200€ / 1H 

1 ALUE KASVOISTA (esim. silmänympärysalueet) : 90€ / 30MIN

DERMAPEN HAPPOKUORINTA MIKRONEULAUKSEN YHTEYDESSÄ: 60€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mikroneulauksen ja tehoaineet, tarvittaessa happokuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.